Web Creator
Winsupport is de gemakkelijkste manier om direkt oplossingen te vinden voor computerproblemen. U hoeft hiervoor uw huis of kantoor niet meer uit. Winsupport is een onderdeel van AVC Computers, een firma opgericht in 1986 en gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van computersystemen, netwerken, N.A.S. en cloudoplossingen. Wij zijn gevestigd in Koedijk (Alkmaar). Daar waar onze collega's een beroep doen op goedkope arbeidskrachten in het buitenland maken wij uitsluitend gebruik van Nederlandse experts. Op deze manier kunen wij onze serviceverlening op een niveau houden dat u van ons mag verwachten.

Komen jullie experts ook aan huis of kantoor ?


Nee. Wij leveren uitsluitend onze service over het internet. De meeste problemen kunnen wij op deze manier oplossen. Er kunnen situaties zijn waarbij er iemand aan huis of kantoor moet komen voor uw probleem. In dat geval moet u zelf op zoek naar een lokale computerspecialist.


Wat voor soort problemen kunnen jullie repareren ?


Wij repareren uitsluitend computers die gebruik maken van het Windows besturingssysteem. Welke versie het betreft is niet relevant. Zolang we uw computer kunnen bereiken kunnen we elk probleem voor u oplossen. Helaas kunnen we geen hardwareproblemen op afstand voor u repareren zoals bijvoorbeeld een defect voeding.


Verkopen jullie software om mijn computer te herstellen ?


Nee. Wij schrijven of verkopen geen software om uw computerproblemen te kunnen oplossen.

Veel van onze collega's proberen u additionele software te verkopen omdat deze "noodzakelijk" zou zijn voor een goede werking van uw computer. Wij geloven niet in deze aanpak. Veel van deze "bloatware" software pretendeert uw computer te vernellen en vrij te houden van spyware maar in werkelijkheid vormen zij vaak onderdeel van het probleem. Als wij dit soort software aantreffen verwijderen wij deze tenzij u bewust gekozen heeft voor een betaalde versie.

Wij hebben ook GEEN enkele commerciele band met welke softwareleverancier dan ook.

Waar zitten jullie experts ?


Al onze experts zitten op onze hoofdlokatie in Koedijk (Alkmaar).