Mobirise Website Generator
Als iemand uw computer in het verleden al eens heeft overgenomen dan is er voor u niets nieuws onder de zon. We gebruiken een speciaal stukje software dat u moet downloaden op uw computer. Dit programma is erg klein en snel. Met deze software stelt u ons in staat om veilig contact met uw computer te maken alsof wij achter uw computer zitten. Er hoeft niemand bij u thuis te komen om dit te regelen. Meest belangrijk, u blijft zelf de ultime controle over uw eigen computer houden. U kijkt tijdens de werkzaamheden gewoon mee en kunt zelf zien dat uw belangrijke data prive blijft. Als u er reden voor vind kunt u zelf ten alle tijden de verbinding verbreken met een druk op de knop. Onze expert kan nooit zonder uw inmenging uw computer opnieuw overnemen.

1-Chat

Als eerste bent u natuurlijk benieuwd of wij u kunnen helpen en tegen welke prijs. Neem via de chatfunctie contact met ons op en leg uw probleem aan ons voor.
U krijgt direkt van ons een inschatting van de kosten en indien u akkoord gaat download u onze software.

2-Download & Verbind

Download en installeer ons overnameprogramma.
U vind het programma rechts boven op deze pagina Na de installatie wordt uw computer zichtbaar in onze wachtrij. Op het moment dat u aan de beurt bent vragen wij uw toestemming om uw computer over te nemen.

3-Repareer

Wanneer u ons toegang heeft gegeven start de expert de reparatie. Tijdens de hele sessie kunt u meekijken naar zijn verrichtingen. Tussentijds kan er gechat worden om de puntjes op de i te zetten. Als de expert klaar is vraagt hij u of u tevreden bent over het resultaat.